Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Επιθεώρησε οδικά έργα της νομαρχίας


Δύο ακόμη οδικά έργα επιθεώρησε την Δευτέρα ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, στο πλαίσιο της βελτίωσης των μεταφορικών υποδομών στις αγροτικές περιοχές του κάμπου της Ημαθίας.
Τα έργα αυτά είναι:
1. Ο «Αγροτικός Δρόμος από Ταγαροχώρι προς περιοχή Σφαγείων» και
2. Ο «Αγροτικός Δρόμος για πρόσβαση σε κτηνοτροφικές μονάδες περιοχής Λαζοχωρίου». Πρόκειται για δύο πολύ χρήσιμα οδικά έργα που διευκολύνουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, κατά πρώτον για την πιο εύκολη και ασφαλή μεταφορά των αγροτικών τους προϊόντων, αλλά και για τη μετακίνησή τους προς την περιοχή Μακροχωρίου του Δήμου Αποστόλου Παύλου χωρίς να περνούν μέσα από τη Βέροια.
Το πρώτο έργο έχει προϋπολογισμό 200.000 ευρώ και είναι ενταγμένο στους Ίδιους Πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Τέλη Μεταβίβασης Αυτοκινήτων) και έχει ήδη παραδοθεί σε κυκλοφορία. Το δεύτερο έργο έχει προϋπολογισμό 320.000 ευρώ, είναι στους ΚΑΠ και βρίσκεται σε στάδιο σήμανσης.
Ο Νομάρχης συνοδευόταν από τον Αντινομάρχη Γιώργο Σουμπέκα, τον Ειδικό Σύμβουλο Γιάννη Λαμπίδη, το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Τάσο Καραμπατάκη και τον Προϊστάμενο Τ.Κ. Αλέκο Φωτόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου