Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μόλις Χώρισα», θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής»


 Η θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής», ξεκινά το θεατρικό της ταξίδι και θα παρουσιάσει την κωμωδία των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου «Μόλις Χώρισα» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Οικονόμου.
Η πρεμιέρα της παράστασης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Επόμενες παραστάσεις θα δοθούν την Κυριακή 3, Δευτέρα 4, Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Απριλίου 2011
Οι ηθοποιοί κάνουν τις καίριες παρατηρήσεις τους για το πολύ σημαντικό θέμα του χωρισμού και εν γένει των ανθρώπινων σχέσεων με καυστικό λόγο και πολύ χιούμορ. Νεύρα, κόντρες, αστεία και άλλες πολλές, οικείες σε όλους μας καταστάσεις, συνθέτουν μια μοναδική κωμωδία, ένα ατέλειωτο πάρτι με καλεσμένους όλους τους θεατές!

Λίγα λόγια για το έργο
Η Ηλέκτρα είναι μια συνηθισμένη γυναίκα σαν όλες τις άλλες…
Μέχρι τη στιγμή που συνέβη το «μοιραίο», δεν είχε καμιά καρμική σχέση με την τραγικότητα που τυλίγει το όνομά της. Η μόνη σχέση που είχε ήταν με τον Πέτρο. Την ημέρα των γενεθλίων της και ενώ οι φίλοι της ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη, ήρθε και χτύπησε την πόρτα της το κακό. Με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Το μήνυμα το ακούν όλοι οι φίλοι της εκτός από την ίδια, που λείπει. Αποφασίζουν να της κρύψουν το συμβάν για να γιορτάσουν πρώτα τα γενέθλιά της. Έτσι, ξεκινούν και όλες οι παρεξηγήσεις της Ηλέκτρας με τους φίλους της: τη Μαίρη και το Δημήτρη (της Μαίρης), τη Λου, το Μήτσο, και τη μαμά της. Την κατάσταση περιπλέκουν ένας Ισπανός, ο Βίττορ, τυχαία νυχτερινή γνωριμία της Λου, μια ακάλεστη ταπεργούμαν η Τιτίκα Καρλατήρα, και ένα pizza boy.
Και μέσα στον γενικό χαμό τι σχέση έχει ο χωρισμός με τον Αλλαντίν και τη Γιασμίν; Με τις επιδείξεις τάπερ και τις βαλλεριάνες; Τις πίτσες και τα stripped shows; Τα ισπανικά και τον Άγιο Πέτρο; Καμία; Πόσο γελιόσαστε…

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ηλιάνα Τσίλη, Άσπα Πιτάκη, Δημήτρης Δούτσης, Έφη Μπαντή, Νατάσα Φυσέκα, Γιάννης Κουκούλος, Δημήτρης Πάζος, Ελένη Ζαφείρκου, Ζήνων Μυλωνάς, Γιάννης Ρέντης.

Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου
Κοστούμια: «Επί Σκηνής»
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Πάζος
Κατασκευή Σκηνικού: «Επί Σκηνής»
Ήχος-Φωτισμοί: Παναγιώτης Γιάτσης
Υπεύθυνη Σκηνής: Χρύσα Οικονόμου
Κομμώσεις: Μελίνα Κελεσίδου

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν.
Γενική Είσοδος 5€.
Έσοδα της παράστασης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου