Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Tηλεοπτ. Γυρίσματα της TV100 με τον Ν.Αβαγιανό στα Λευκάδια



Πραγματοποιήθηκαν στις 26-27/03/2011 στα Λευκάδια Νάουσας τα γυρίσματα της εκπομπής «Ελληνική Μουσική Παράδοση» του Νίκου Αβαγιανού που προβάλλεται από την TV100.
Πέραν της μεγάλης παρουσίας του κόσμου παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κων/νος Καραπαναγιωτίδης , ο περιφερειακός σύμβουλος Κων/νος Kαλαϊτζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Αντιδήμαρχος Νάουσας Αδαμίδης Πάυλος, η πρόεδρος του χωριού Αλιτζανίδου-Τομπουλίδου Φούλη και ο δημοτικός σύμβουλος Βράντσης Θωμάς.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Νίκο Αβαγιανό και το τηλεοπτικό κανάλι ΤV100 για την προβολή του συλλόγου μας και του χωριού μας.
Παραδοσιακή μουσική έπαιξε η ορχήστρα ¨ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ", κλαρίνο Χρήστος Δεμερτζής, κορνέτα Μιχάλης Ράλλης, πλήκτρα Αθανάσιος Μάρτσης, νταούλι Τόπκας-Δεμερτζής.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τις γυναίκες του χωριού που ετοίμασαν τα εδέσματα και γλυκά που προσφέρθηκαν στον κόσμο, αλλά και όσους βοήθησαν στην παραγωγή της εκπομπής.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Βράντση Θωμά διευθυντή του Δημοτικού σχολείου και τον πάτερ Κώστα εκ μέρους της εκκλησίας του χωριού για τις εγκαταστάσεις που μας παραχώρησαν για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων.
Η εκπομπή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ θα προβληθεί την Κυριακή 03/04/2011 στις 3:30 μ.μ από την ΤV100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου