Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο σταυλισμός των ανθρώπων στην Νέα Εποχή του κ. Παπανδρέου και των θιασωτών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Θεωρώ  ότι  κανένας σώφρων και νοήμων γονέας των μαθητών του δημοτικού σχολείου του Γιαννακοχωρίου ή του Γυμνασίου της Μαρίνας, αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές, δεν θα αρνιόταν αν τα παιδιά θα είχαν τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, εκτός των κοινοτικών τους διαμερισμάτων, σε ένα σχολικό περιβάλλον-πρότυπο , εφάμιλλο ή και καλύτερο από αυτά των ιδιωτικών που στέλνει η Διαμαντοπούλου, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και  η…Παπαρήγα ( στο Αμερικάνικο κολλέγιο σπούδασε η κόρη της!!
Θεωρώ επίσης ότι κανένας σώφρων και νοήμων πολίτης τούτης της χώρας δεν  έχει το δικαίωμα να μην αντιλαμβάνεται ότι η εν τω μέσω της….νυκτός επιχειρηθείσα   κατάργηση σχολικών μονάδων στην ελληνική επικράτεια από την δεδηλωμένη αγγλόφιλη  κ. Διαμαντοπούλου( η ίδια άλλωστε προ ετών ως επίτροπος στην ΕΕ ζήτησε να γίνουν τα βαρβαρικά αγγλικά μητρική μας γλώσσα!!), εντάσσεται σε ένα σχέδιο αποδόμησης των θεσμικών συστατικών της ελληνικής υπαίθρου.
Οι ενέργειες της κ. Διαμαντοπούλου και του κατοχικού πρωθυπουργού πιστού οπαδού-κατά τις δηλώσεις του- της Νέας Εποχής, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν αποσκοπούν στην απομείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας μας.
Αυτό είναι το κουτόχορτο που συλλήβδην μας ταΐζουν τα ελεγχόμενα MEGAλα μέσα μαζικής  τηλεοπτικής προπαγάνδας και τα έντυπά τους.
Κοινώς «χέστηκε η φοράδα στο αλώνι» για το έλλειμμα της Ελλάδας, αν κλείσουν 500 σχολεία και μεταφερθούν οι μαθητές στις διπλανές πόλεις
Εδώ για ένα δρομολόγιο εντός των πόλεων η ταρίφα μεταφοράς αγγίζει το  300αρι την ημέρα!.
Εδώ καθημερινά η οικονομία καταρρέει, αφού η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι εφάμιλλη ή και ακόμη έχει ξεπεράσει την πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων των Αθηνών την περίοδο 1941-1944.
Ο λαός μας εξοντώνεται καθημερινά.  Σε λίγο θα υπάρξουν θάνατοι από την πείνα και από το κρύο, όχι μόνο σε αστέγους, αλλά και σε μικροσυνταξιούχους και ανέργους!
Το κλείσιμο των σχολείων είναι άνωθεν επιβεβλημένο. Όπως άνωθεν επιβεβλημένο υπήρξε και το σταμάτημα των διορισμών των παπάδων στα χωριά και το κλείσιμο του τοπικού αστυνομικού τμήματος.
Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος των επικυρίαρχων της παγκόσμιας εποχής;
Ο σταυλισμός των κατοίκων της υπαίθρου σε πόλεις-κλουβιά. Το σταμάτημα της μη ελεγχόμενης από αυτούς γεωργικής παραγωγής. Το σταμάτημα της μη ελεγχόμενης από αυτούς κτηνοτροφίας.
Θέλουν ολάκερη η παραγωγή επιβίωσης των κατοίκων του πλανήτη να περνάει μέσα από ένα απόλυτα ελεγχόμενο σύστημα διακυβέρνησης.
Όπως ο κάθε άνθρωπος θα πάψει να αποτελεί μια μοναδική, σεβαστή και πολύτιμη οντότητα και θα καταλήξει ένας αριθμός, ένα μικροτσιπ, ένας τελικός αποδέκτης στον γιγάντιο παγκόσμιο σέρβερ.
Όπου τα πάντα θα ελέγχονται και τίποτε δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει ο άνθρωπος-αριθμός αν δεν υποταχθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της Νέας Εποχής.
Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος  της επιχειρούμενης τελικής μεταστροφής όλων των κατοίκων σε μεγάλες πόλεις-σταύλους.
Μεσομακροπρόθεσμα θα το επιτύχουν. Αν δεν σταματήσουμε να είμαστε αδρανείς και να απολαμβάνουν τα φρεντουτσίνα μας, μετά μπόλικων τσιγάρων, στα καφέ των πόλεων, αλλά και των χωριών φυσικά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου