Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Με 43 συμμετοχές το Ράλλυ Φίλιππος

Ολοκληρώθηκαν  οι συμμετοχές για το 17ο Rally Φίλιππος, στις 43. Προέρχονται  από όλη την Ελλάδα και χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα «ποιοτικές» στο αγωνιστικό επίπεδο, αφού συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Στον αγώνα της Κυριακής θα συμμετάσχουν και 5 πληρώματα της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας. 


Στόχος τους η νίκη  στις κατηγορίες τους και στα κύπελλα χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουν  και την πρωτιά στον αγώνα, όπως το έχει κάνει και στο παρελθόν ο «Χριστόφορος».
Εν όψει του αγώνα, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ανακοίνωσε τα εξής: "Αγαπητοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το 17ο Rally Φίλιππος , εντάσσεται στο πρόγραμμα του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι. και μας τιμούν με τη συμμετοχή τους στην διοργάνωσή μας αυτή αγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα. Το 17ο Rally Φίλιππος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2011. Η εορταστική όμως  εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου θα δοθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στις 9 το βράδυ από την πλατεία ΕΛΗΑΣ. Εκκίνηση αγώνα - έξοδος από Park Ferme, θα γίνει την Κυριακή 17 Απριλίου στις 10. Και ο τερματισμός και απονομή επάθλων το απόγευμα της Κυριακής  στο Πάρκο πλατεία ΕΛΗΑΣ στη Βέροια
Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές (επαναλαμβανόμενες), Πολυδένδρι 1-3 και Κουστοχώρι 2-4. Το Rally Φίλιππος είναι ένας αγώνας γρήγορος, και θεαματικός. Όσοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτό, καθώς και για τους κατοίκους των τριγύρω περιοχών, πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στη τήρηση των ωραρίων ασφαλείας και τις υποδείξεις της τροχαίας. Σε συγκεκριμένα σημεία των Ειδικών Διαδρομών θα υπάρχουν υποδείξεις για την αφελέστερη παρακολούθηση του αγώνα, τόσο για τους θεατές,  όσο και για τους αγωνιζόμενους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου