Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αγώνας για τον αγώνα που κάνουν κάποια παιδιά για ζωή πραγματοποιήθηκε στο Ροδοχώρι




Πραγματοποιήθηκε στο Ροδοχώρι το δεύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό, το παρόν έδωσαν αρκετοί επώνυμοι απ’ το Νομό όπως...


Η κ Δώρα Μπαλτατζίδου και Κώστας Καλαϊτζίδης (Περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας), ο κ Κώστας Παπαδόπουλος (Δημοτικός σύμβουλος Νάουσας) και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ενώ απ’ το Ροδοχώρι ήταν όλοι οι φορείς

Για την ιστορία στο μίνι τουρνουά, νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε δίκαια η ομάδα των Λευκαδίων, αλλά στην ουσία αυτοί που κερδίσανε, είναι ο αγώνας για τον αγώνα που κάνουνε κάποια παιδάκια για τη ζωή.

Oι ποδοσφαιριστές του Ροδοχωρίου τιμώντας την μνήμη του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή και πιστού οπαδού της ομάδας, Άρη Σιαμίδη, έπαιξαν με μαύρα περιβραχιόνια, επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του τουρνουά.

Άξια συγχαρητηρίων είναι η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, για την πρωτοβουλία διοργάνωσης τουρνουά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά και οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ΠΑΣ Λευκαδίων και Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το ποσό που μαζεύτηκε είναι περίπου 1200€ και θα πάει στον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού»


Φωτογραφίες και Βίντεο από την ποδοσφαιρική εκδήλωση για το χαμόγελο του παιδιού 
Αναμνηστική Φωτογραφία των ομάδων, των διαιτητών αλλά και των εκπροσώπων από το Χαμόγελο του Παιδιού

Είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με μπροστάρηδες μικρά παιδάκια

Αναδημοσίευση από: Ροδοχωρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου