Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2011


 
Από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας  ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει και φέτος η Παιδική Κατασκήνωση στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής στην οποία θα φιλοξενηθούν  παιδιά από τον Νομό μας. Ο καθορισμός των κατασκηνωτικών περιόδων δεν έχει γίνει ακόμη από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έρθει η σχετική απόφαση.
Από τις κατασκηνώσεις αποκλείονται:
α) παιδιά που πάσχουν από μεταδοτικά νοσήματα και
β) εντελώς τα παιδιά που πάσχουν από ψυχονευρωτικά νοσήματα.
Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας, Μητροπόλεως 44, 4ος όροφος, γραφείο Κοινωνικών Λειτουργών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8π.μ. με 14 μ.μ. μέχρι και τις 8-7-2011 προκειμένου να σταλούν οι καρτέλες στην Κατασκήνωση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2331350138
Υπεύθυνοι Υπάλληλοι: Καλαϊτζίδου Αλεξάνδρα & Καλαϊτζίδου Αθανασία – Κοινωνικοί Λειτουργοί                                           
Για την εγγραφή στο πρόγραμμα εκτός της καρτέλας η οποία θα συμπληρωθεί από τον Παιδίατρο του Νοσοκομείου ή του ΙΚΑ, απαιτείται:
1.        Εκκαθαριστικό  φορολογικής δήλωσης  του έτους 2010 ή Ε1 του 2011 ή Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που θα αναφέρει ότι δεν υποχρεούται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης θεωρημένη από την εφορία                                           
Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: προσωπικά είδη καθαριότητας, (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαπούνι, σαμπουάν, χτένα), αντηλιακό, καπέλο για τον ήλιο, μαγιό, τα απαραίτητα ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες, πυτζάμες, παπούτσια, σαγιονάρες, πετσέτες.
Η κατασκήνωση για την τρέχουσα περίοδο δεν αναλαμβάνει την μεταφορά των παιδιών. Η μεταφορά στην κατασκήνωση, των παιδιών  που θα επιλεγούν, θα γίνει με  δικό τους μεταφορικό μέσο.

Μ.Ε.Ν.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΤΑΣΤΑΝΙΔΟΥ - ΛΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου