Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τμήματα υποδομής από τον Φίλιππο Μελίκης


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17-7 στην αίθουσα του Δημαρχείου Μελίκης  ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα μελή της διοίκησης του Φιλίππου γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομής της ομάδας και φίλαθλοι ενώ παραβρέθηκε και ο προεδρος της δημοτικής ενότητας Μελικης Γιώργος Μαντζώλας.
  Στο πρώτο μέρος της συζήτησης έλαβαν το λόγο  ο υπεύθυνος για τα τμήματα υποδομής του Φιλίππου Νίκος Λιολιοπουλος και οι προπονητές των τμημάτων.
Ο κ. Λιολιόπουλος παρουσίασε την δράση του Φιλίππου στα τμήματα υποδομής τη χρόνια που πέρασε, ενώ παρουσίασε τον προγραμματισμό δράσεων της διοίκησης για τη νέα σαιζόν. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύ σοβαρή δουλεία που γίνεται από τους προπονητές και ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο γεγονός ότι η ομάδα και οι ακαδημίες της είναι καθαρά ερασιτεχνικές.
 « Πρωταρχικός στόχος μας είναι όσο τον δυνατόν περισσότερα παιδία της περιοχής να έρθουν στα γήπεδα, να αγαπήσουν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, αλλά και τον Φίλιππο Μελίκης. Δευτερεύον στόχος μας είναι να μπορέσουν κάποια παιδία να διακριθούν .Οποίοι δε έχουν τις ικανότητες να προχωρήσουν περισσότερο, ο Φίλιππος όχι μονό δεν θα σταθεί εμπόδιο αλλά θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο, όπως έχει κάνει με πολλούς αθλητές στο παρελθόν».

 Στη συνεχεία το λόγο πηρέ οι προπονητής της παιδικής ομάδας Δημήτρης Μαμουτόπουλος παρουσιάζοντας τις σκέψεις και τους στόχους του. Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι τη νέα χρόνια δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τα σχολικά κτήρια του χωριού όπως τη περασμένη και έτσι θα μπορούν να γίνονται κανονικά οι προπονήσεις , κάτι που θα βοηθήσει αγωνιστικά την ομαδα νεων.  Ο Προπονητής της ομάδας τζούνιορ Κώστας Μουρτζιλας στάθηκε ιδιαίτερα στην άριστη σχέση που υπάρχει μεταξύ των παιδιών, της διοίκησης και των προπονητών, στην πολύ καλή ποιότητα των παιχτών καθώς και στην συμμετοχή όλων των τμημάτων σε πρωταθλήματα τη νέα σαιζόν.  Τέλος, ο προπονητής της ομάδας προτζουνιορ αλλά και της μεγάλης ομάδας του Φιλίππου Γιώργος Ντάμτσιος αναφέρθηκε στην διπλή ευθηνή με την οποία είναι επιφορτισμένος φέτος ως προπονητής και των τμημάτων υποδομής . « Έγινε πολύ σπουδαία δουλειά  όσον αφόρα τα παιδικά τμήματα και πρέπει να συνεχιστεί». δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός προπονητής. Ακολούθησε επιλογή αθλητικού υλικού ανάμεσα σε πρόσφορες εταιρειών και ανοιχτή συζήτηση για τη λειτουργία της ομάδας.  Οι εγγραφές θα γίνονται καθ’ολη τη διάρκεια του Αύγουστου . Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974730028.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου