Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. Μ. ΚΑΡΥΔΑ – ΜΥΛΩΝΑ


Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Νάουσας,
Ολοκληρώνοντας  τέσσερα χρόνια στη θέση της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας και Πολεοδομικών εφαρμογών του Δήμου Νάουσας, παραιτήθηκα στις 2-1-2012 από τα καθήκοντά μου, κατόπιν θελήσεως και του Δημάρχου κ. Αναστασίου Καραμπατζού, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους συναδέλφους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμμετάσχουν στη διοίκηση του Δήμου.
Ο νέος διευρυμένος Καλλικρατικός Δήμος απαιτεί συναίνεση, συνεργασία, πλουραλισμό και κοινωνική συνοχή. Οι δεσμεύσεις, οι υποχρεώσεις και οι αρμοδιότητες είναι τόσες πολλές που χρειάζεται πολλή  δουλειά και προσήλωση στους στόχους και τους σκοπούς της Δημοτικής Αρχής.
Οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο καθιστούν αυτό το έργο πολύ δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο.
Πιστεύοντας ότι υπηρέτησα τον τόπο με υπευθυνότητα, σύνεση, καθαρότητα προθέσεων  και μοναδικό στόχο την παραγωγή έργου, δηλώνω ότι παραμένω ενεργή Δημοτική Σύμβουλος της «Δημοτικής Ανανέωσης» και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, όπως έκανα μέχρι σήμερα, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της περιοχής μας, των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, που αποτελεί το μέλλον και τη συνέχεια του τόπου μας. Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να εκφράζω τις απόψεις μου, να καταθέτω τις προτάσεις μου, αλλά και να ασκώ κριτική όπου θα διαπιστώνω λάθη και παραλείψεις. Το παραχθέν με κόπο μέχρι σήμερα έργο, εύχομαι να έχει την ανάλογη συνέχεια.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το Δήμαρχο Νάουσας κ. Αναστάσιο Καραμπατζό, που μου εμπιστεύθηκε το πολύ δύσκολο πόστο της Αντιδημαρχίας Τ.Υ και Πολεοδομίας, όλους τους Αντιδημάρχους, με τους οποίους είχαμε αγαστή συνεργασία, τους Προέδρους και τους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των παρατάξεων, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, τους ειδικούς συνεργάτες, τους Διευθυντές και τα στελέχη της Υπηρεσίας καθώς και όλους τους εργαζόμενους μονίμους και εκτάκτους με τους οποίους συνεργάστηκα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για τη στήριξη, την κατανόηση και την ανοχή που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια.
Εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους καλή δύναμη, υπομονή και  επιτυχία στο έργο τους.

Μαρία Καρυδά – Μυλωνά
Δημοτική σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου