Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Επιτυχημένες οι παρουσιάσεις του «Genesis of Public Health» στη Β’ Μοίρα Καταδρομών στη Νάουσα







Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος  Δημόσιας Υγείας «“GENESIS” οf  PUBLIC HEALTH, 2011-2012» που προωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 στο χώρο των εγκαταστάσεων της Β΄ Μοίρας Καταδρομών
οι παρουσιάσεις των παρακάτω θεμάτων προς το ένστολο προσωπικό της Μονάδας:
- «ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ – ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗ», στα πλαίσια της Ενημερωτικής Ενότητας: «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ», με ομιλητή τον Ιατρό κ. Προδρομίδη  Πρόδρομο, Επιμελητή Α΄ Καρδιολογίας του Νοσοκομείου.
- «ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑ (ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ)», στα πλαίσια της Ενημερωτικής Ενότητας: «Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ», με ομιλητές τους Ιατρούς της Χειρουργικής  κλινικής του Νοσοκομείου κ. Σουνιδάκη Νικόλαο (Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής) και κ. Ράλλη Θωμά (Ειδικευόμενο Ιατρό)
Οι προσεγγίσεις των παραπάνω θεμάτων περιελάμβαναν εκτενείς ενημερώσεις αλλά και επίδειξη σχετικών τεχνικών.
Με το πέρας του προγράμματος ο Διοικητής της Μονάδας κ. Συρμόπουλος Γεώργιος, Αντισυνταγματάρχης  Πυροβολικού, απένειμε στον Αν. Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας κ. Τσακπουνίδη Παναγιώτη τιμητική πλακέτα ως ένδειξη αναγνώρισης της σπουδαιότητας που είχε η προσέγγιση του « “GENESIS” οf PUBLIC HEALTH, 2011-2012» στη Μονάδα.
Ο κ. Τσακπουνίδης, ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή της Μονάδας για την εξόχως τιμητική χειρονομία του αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για τη θερμή ανταπόκριση που επεφύλαξαν στο “κάλεσμα” αυτού του Προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου