Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ημερίδα θα διοργανώσουν οι τουριστικοί πράκτορες

vergina_larnaka H Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ν.Ημαθίας , σε μια χαλεπή εποχή για την χώρα και για την περιοχή μας και θεωρώντας πως η ιδιωτική πρωτοβουλία πρέπει να πρωταγωνιστήσει ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη, διοργανώνει διημερίδα με θέμα «Εναλλακτικές μορφές τουρισμού του Ν.Ημαθίας» . Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν τουριστικοί πράκτορες από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε τα όσα έχει η περιοχή μας να προσφέρει από πλευράς διαμονής ,εστίασης, μνημείων και φύσης ώστε να προσελκύσουμε τουρισμό από όλη την Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που οι ιδιώτες του χώρου κάνουν ένα τέτοιο βήμα για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος και προσβλέπουν στην βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη επιτυχία του  εγχειρήματος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» την 23η Ιανουαρίου και ώρα 16.00. Η δεύτερη ημέρα, 24 Ιανουαρίου , θα αφιερωθεί σε επισκέψεις αρχαιολογικών χώρων, ώστε να μπορέσουν οι φιλοξενούμενοί μας να δούν από κοντά αυτά για τα οποία η Ημαθία αξίζει να πάρει μια θέση ανάμεσα στους δημοφιλείς προορισμούς της Χώρας. Προσβλέπουμε λοιπόν σε αυτήν μας την προσπάθεια ,στην συμπαράσταση όλων των φορέων, του Τύπου καθώς και των πολιτών του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου