Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ


Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Δημόσιας Υγείας «GENESIS οf  PUBLIC HEALTH, 2011-2012» που προωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στο χώρο των εγκαταστάσεων της Β΄ Μοίρας Καταδρομών οι παρουσιάσεις των παρακάτω θεμάτων προς το ένστολο προσωπικό της Μονάδας:
«Καρδιακή Ανακοπή – Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση», με ομιλητή τον Ιατρό κ. Προδρομίδη  Πρόδρομο, Επιμελητή Α΄ Καρδιολογίας του Νοσοκομείου.
«Προνοσοκομειακή Αντιμετώπιση Πολυτραυματία (Πρώτες Βοήθειες)», με ομιλητές τους Ιατρούς της Χειρουργικής  κλινικής του Νοσοκομείου κ. Σουνιδάκη Νικόλαο (Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής) και κ. Ράλλη Θωμά (Ειδικευόμενο Ιατρό). Οι προσεγγίσεις των παραπάνω θεμάτων περιελάμβαναν εκτενείς ενημερώσεις αλλά και επίδειξη σχετικών τεχνικών.
Με το πέρας του προγράμματος ο Διοικητής της Μονάδας κ. Συρμόπουλος Γεώργιος, Αντισυνταγματάρχης  Πυροβολικού, απένειμε στον Αν. Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας κ. Τσακπουνίδη Παναγιώτη τιμητική πλακέτα ως ένδειξη αναγνώρισης της σπουδαιότητας που είχε η προσέγγιση του « “GENESIS” οf PUBLIC HEALTH, 2011-2012» στη Μονάδα.
Ο κ. Τσακπουνίδης, ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή της Μονάδας για την εξόχως τιμητική χειρονομία του αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για τη θερμή ανταπόκριση που επεφύλαξαν στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου