Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Σε αγώνες καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους αγρότες


Κάλεσμα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις απευθύνει στους αγρότες ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Στο κείμενο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: "Αγρότες, αγρότισσες, το 2011 πέρασε. Σ’ αυτόν το χρόνο όχι μόνο γίναμε φτωχότεροι (συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια θα μας πείτε) αλλά αντιμετωπίζουμε πλέον όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων πρόβλημα επιβίωσης. Πτωχεύσαμε και το χειρότερο είναι ότι χάθηκε κάθε ελπίδα για επανάκαμψη στην προηγούμενη κατάσταση. Αυτό είναι το νέο σημαντικό χαρακτηριστικό του 2011. Διότι τα απλήρωτα προϊόντα δεν αποτελεί νέα κατάσταση, εδώ και χρόνια την αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας, αν και φέτος είναι ακόμη χειρότερη η κατάσταση, με τα επιπρόσθετα χαράτσια.
Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι το τέλος του παραμυθιού με το δικομματισμό. Αποδείχτηκε το δούλεμα των προηγούμενων χρόνων από ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ, αλλά και από τους υπόλοιπους υποστηριχτές των μνημονίων, οι οποίοι όχι μόνο είναι και με σφραγίδα πλέον υπηρέτες των τραπεζών και του κεφαλαίου και βιαστές του ελληνικού λαού αλλά αποδεικνύονται τελείως ξεδιάντροποι, αφού αυτές τις ημέρες μας στέλνουν «ευχές».
Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που με επικεφαλής τον τραπεζίτη Παπαδήμα, μας πουλάνε σαν σύγχρονους σκλάβους στους τραπεζίτες. Πουλάνε την ΑΤΕ και μαζί της τις υποθήκες, δηλαδή τις περιουσίες που δημιουργήθηκαν από όλες τις προηγούμενες γενιές (χωράφια, μηχανήματα, σπίτια, κ.λ.π) και μάλιστα τα συμφωνητικά αγοράς θα είναι με βάση το Αγγλικό Δίκαιο.
Το χειρότερο όλων είναι ότι θα μας αγοράσουν με δικά μας λεφτά, αυτά που δανειζόμαστε με τα μνημόνια.
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου