Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Στη Νάουσα η επόμενη γενική συνέλευση των Ομίλων Αντισφαίρισης όλης της Ελλάδας.


Να διεξαχθεί στη Νάουσα η επόμενη γενική συνέλευση των Ομίλων Αντισφαίρισης όλης της Ελλάδας (Ιανουάριο του 2013) αποφάσισε ομόφωνα η φετινή γενική  συνέλευση που έγινε στην Πρέβεζα το περασμένο Σάββατο. Εκτός από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Νάουσας...
είχαν θέσει υποψηφιότητα και άλλες πόλεις.
Εκ μέρους του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας παρέστησαν οι κ.κ. Αντιφάκος και Μπολιός. Στην ομιλία του ο κ. Αντιφάκος ευχαρίστησε τους συνέδρους για την προτίμηση τους αυτή να ψηφίσουν τη Νάουσα ως τόπο διεξαγωγής της επόμενης γ.σ. και τόνισε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί ο Όμιλος και η πόλη στις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Παράλληλα έθεσε την υποψηφιότητα να συμπεριληφθεί η Νάουσα ως προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων τένις.
Επίσης εκ μέρους των οινοποιών της Νάουσας προσφέρθηκαν διάφορες ποικιλίες κρασιών, τα οποία κληρώθηκαν σε έξι τυχερούς.
Στις φωτογραφίες. Ο πρόεδρος της δ΄ Ένωσης Σωματείων Ηπείρου Τάκης Παππάς ήταν από τους τυχερούς που κέρδισαν κρασιά της Νάουσας, προσφορά των οινοποιών Νάουσας. Οι άλλοι τέσσερις τυχεροί από τους 256 Ομίλους αντισφαίρισης που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου