Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα "Γενίτσαροι και Μπούλες"

apokria-2011 Ο Δήμος Νάουσας και η Κ.Ε.Π.Α.Π. Δ. Νάουσας σε συνεργασία με τα Εικαστικά Εργαστήρια, στο πλαίσιο της Αποκριάς 2012 και του Δρώμενου «Γενίτσαροι και Μπούλες» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον 3ο Ανοικτό Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο: «Γενίτσαροι και Μπούλες, σε πραγματικό χρόνο και τόπο».
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό είναι οι φωτογραφίες (έως τρεις στον αριθμό) να ληφθούν κατά τις ημέρες της Αποκριάς (Τις Κυριακές 19 και 26 Φεβρουαρίου 2012) και στα σημεία της πόλης, που θα πραγματοποιείται το δρώμενο.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις συμμετοχές τους ταχυδρομικώς μέχρι την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 (Σφραγίδα ταχυδρομείου), συνοδευόμενες απαραίτητα από αίτηση συμμετοχής στην παρακάτω διεύθυνση:
Κ.Ε.Π.Α.Π. Δήμου Νάουσας (Χώρος Τέχνης «Ναϊάς», Αφών Λαναρά και Φ. Πεχλιβάνου 1 (Για το φωτογραφικό διαγωνισμό).
Θα δοθούν τρία χρηματικά βραβεία, τρείς έπαινοι και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και την αίτηση συμμετοχής:
Γραφεία (Κ.Ε.Π.Α.Π.), Χώρος Τέχνης «Ναϊάς», Αφών Λαναρά και Φ. Πεχλιβάνου 1, 59200 ΝΑΟΥΣΑ, τηλ. 23320 29800 και 23320 29803 (το απόγευμα – εκτός Πέμπτης) e-mail: dipon@otenet.gr και από το διαδικτυακό τόπο του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου