Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η βασιλόπιτα του TAEKWON-DO I.T.F. Νάουσας


Μέσα στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου «Εσπερίδες» και παρουσία μελών, αθλητών και γονέων, ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος TAEKWON - DO I.T.F. Νάουσας πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου την ετήσια κοπή της πίτας του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κα Μπαλτατζίδου Θεοδώρα, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ανθεμίων Δήμου Νάουσας κος Λογδανίδης Ευστάθιος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Σ.Ε. TAEKWON-DO I.T.F. Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 8 DAN, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας κος Παλαμούτης Νικόλαος, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «Υφάδι» Νάουσας και του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Νάουσας κα Ζάλιου Ευγενία, ο Πρόεδρος του Τμήματος Σαμαρειτών κος Ζέκος Αθανάσιος κ.α.
Ο εμπνευστής και Εκπαιδευτής του Συλλόγου, Δημητριάδης Παναγιώτης 3 DAN, τόνισε ότι το 2011 αποτέλεσε χρονιά καθιέρωσης για το Σύλλογο στα αθλητικά δρώμενα της Νάουσας και παρουσιάζοντας τις περσινές δραστηριότητες αναφέρθηκε στους στόχους του 2012 το οποίο αποτελεί χρονιά σημαντικών Διεθνών διοργανώσεων.
Τυχερός του μικρού τμήματος ήταν ο Φειδάντσης Γαβριήλ, του μεσαίου η Σαμαρά Όλγα και του τμήματος των ενηλίκων ο Σέπκας Ιωάννης. Ο Σύλλογος στα πλαίσια της επιβράβευσης των αθλητών που αριστεύουν και εκτός αγωνιστικών χώρων, βράβευσε για τις επιδόσεις τους κατά το Σχολικό έτος 2010 - 2011 την Ιωαννίδου Θεοδώρα (Β’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 12/13) και την Σαμαρά Όλγα (Β’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 7/13).
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Εσπερίδες» κο Μάντσιο Δημήτριο για την φιλοξενία και την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου