Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικο απογευματινό από το «Υφάδι»



Με πολύ κέφι και ξεχωριστή επιτυχία, έγινε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο "Κιόσκι" το αποκριάτικο απογευματινό του συλλόγου ατόμων με αναπηρία "Το Υφάδι".
Η πρόεδρος κ. Ευγενία Ζάλιου ευχαρίστησε τις παρευρισκόμενες για την αγάπη με την οποία στηρίζουν κάθε εκδήλωση του συλλόγου, έτσι ώστε για 12 ολόκληρα χρόνια το "Υφάδι" να εξακολουθεί να προσφέρει θαλπωρή, χαρά και ψυχολογική διέξοδο στα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους στο διευρυμένο δήμο μας. Κι όλα αυτά, με εθελοντική προσφορά και χωρίς ένα ευρώ κρατικής βοήθειας. Σχετικά με την έξωσή τους από το κτίριο της Εργατικής Εστίας, γνωστοποίησε ότι το σπιτάκι του 1ου Γυμνασίου επισκευάζεται με έξοδα του συλλόγου και την τεχνική υποστήριξη του δήμου, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά. Επίσης, ευχαρίστησε το νεαρό διακοσμητή κ. Στέργιο Τασιώνα, που αφιλοκερδώς ανέλαβε τη διαρρύθμιση στο μικρό σπιτάκι.
Στη συνέχεια η ορχήστρα του κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου και τα χάλκινα όργανα της ντόπιας κομπανίας του κ. Αλαΐτση δημιούργησαν ένα ανεπανάληπτο κέφι, που κατέληξε με πατινάδα στην πλατεία.
Το απογευματινό τίμησαν με την παρουσία τους η περιφερειακή σύμβουλος κ. Γεωργία Μπατσαρά, η αντιδήμαρχος κ. Δόξα Ιτσκάρα - Θανασούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρίες Ευαγγελία Δεληχρήστου και Μαρία Καρυδά - Μυλωνά, το δ.σ. του τοπικού Ε.Ε.Σ., εκπρόσωποι συλλόγων και φίλες του "Υφαδιού".
Στην επιτυχία του απογευματινού καθοριστική ήταν η συνεισφορά των εταιρειών Μπουτάρη - Στενήμαχος και Κτήμα Κυρ-Γιάννη, του Α.Α.Ο.Σ. "Βαένι" Νάουσα, του ζαχαροπλαστείου Γεωργίου Δ. Τζέπου, της Ξανθούλας Θεοδώρου και καταστηματαρχών της πόλης μας, καθώς και του άψογου προσωπικού της Δ.Ε.Τ., τους οποίους το δ.σ. και τα παιδιά ευχαριστούν θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου