Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σύγχρονο μηχάνημα λαπαροσκόπησης στο Νοσοκομείο Νάουσας

nosokomeio_naousa_laparoskopos
Σε λειτουργία τέθηκε πριν από μερικές ημέρες το νέο σύγχρονο μηχάνημα λαπαροσκόπησης με το οποίο εξοπλίστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας.
Η απόκτηση του νέου σύγχρονου λαπαροσκοπικού πύργου έγινε με ίδια χρηματικά κεφάλαια και έπειτα από τις προσπάθειες
 που κατέβαλε τους τελευταίους έξι μήνες η Διοίκηση του νοσοκομείου σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης.
Οι δυνατότητες του νέου μηχανήματος θα αξιοποιηθούν τα μέγιστα τόσο σε επίπεδο χειρουργικών επεμβάσεων όσο και σε επίπεδο διάγνωσης ενισχύοντας καθοριστικά τη λειτουργία της Χειρουργικής αλλά και της Ορθοπαιδικής κλινικής του Νοσοκομείου.
Τα οφέλη από την εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου είναι εξαιρετικά σημαντικά τόσο για τον πολίτη – ασθενή (βραχεία νοσηλεία, μικρότερος χρόνος πλήρους ανάρρωσης, μικρότερη απώλεια αίματος, περιορισμός μετεγχειρητικού πόνου & επιπλοκών, καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα λόγω απουσίας μεγάλων τομών) όσο και για την εξοικονόμηση πόρων και την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος υγείας (διευκόλυνση ιατρικού έργου, μικρότερο κόστος επεμβάσεων και διάρκειας νοσηλείας ).ν  τα μέγιστα τόσο σε επίπεδο χειρουργικών επεμβάσεων όσο και σε επίπεδο διάγνωσης ενισχύοντας καθοριστικά τη λειτουργία της Χειρουργικής αλλά και της Ορθοπαιδικής κλινικής του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου