Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Τουρκική μειονότητα» στην Ρόδο και στην Κώ ανακάλυψε Ελβετός βουλευτής


«Τουρκική μειονότητα» στην Ρόδο και στην Κώ ανακάλυψε μετά από αιφνιδιαστική επίσκεψη του ο Ελβετός βουλευτής και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης Αντρεας Γκρος. Αν και στο παρελθόν ο Ελβετός βουλευτής είχε επισκεφτεί τα νησιά για να εξετάσει τις συνθήκες διαβίωσης των μουσουλμάνων που ζουν στα δύο νησιά και δεν είχε εντοπίσει “τουρκική μειονότητα”, στην πρόσφατη επίσκεψη του η οποία πραγματοποιήθηκε με έξοδα της τουρκικής κυβέρνησης μετά από προτροπή Τουρκάλας βουλευτού η οποία τον συνόδευε ο Αντρεας Γκρος ανακάλυψε την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας» στα ελληνικά νησιά, όπως φαίνεται να δηλώνει στο βίντεο που ακολουθεί.
Ο Ελβετός βουλευτής συναντήθηκε με τα μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Ρόδου η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αδελφότητας, παρουσία της τουρκάλας βουλευτή που ήρθε στη Ρόδο μαζί με τον Γκρος την Κυριακή βράδυ.
Ο λόγος για το οποίο ο Ελβετός βουλευτής επισκέφτηκε ξανά τα νησιά ήταν επειδή την προηγούμενη φορά οι μουσουλμάνοι της Ρόδου και της Κω δεν μπόρεσαν να ενημερώσουν κατάλληλα τον Ελβετό βουλευτή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα νησιά επισκέπτεται τελευταία ο γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές θέσεις του μειονοτικός βουλευτής Τσετίν Μάντατζη από την Θράκη (!) ο οποίος προσπαθεί να αλιεύσει υποστήριξη για τους πολιτικούς του σκοπούς δράττοντας την ευκαιρία να επισημάνει στις ομιλίες του την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στα δύο νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου