Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λίμνης Βεγορίτιδας

Tην Κυριακή 14 Οκτωβρίου έγινε στην πόλη της  Άρνισσας ο 2ος ημιμαραθώνιος αγώνας τρεξίματος (21 χιλ. και 100μ.) με την επωνυμία ¨Δρόμος Λίμνης Βεγορίτιδας¨ , και παρά τον άστατο καιρό και την βροχή της προηγούμενης βραδιάς στέφθηκε από επιτυχία και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150.
  Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας και ήταν υπό την αιγίδα του δήμου Έδεσσας. Επίσης βοήθησαν πολιτιστικοί φορείς της Άρνισσας, η Ι.Μ Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας, η τροχαία Έδεσσας κ.α.

 Η εκκίνηση δόθηκε  από τον  πεζόδρομο της Άρνισσας  και ακολούθησε περιμετρικά τη λίμνη ενώ από πάνω δέσποζε το  Καϊμάκ Τσαλάν  και απέναντι το Βέρμιο . Στον τερματισμό περίμεναν τους δρομείς τοπικά εδέσματα, πίτες και μήλα της περιοχής. Από την πόλη μας πήραν μέρος και τερμάτισαν οι : Kων/νος Σακελάρης  με χρόνο 1:42:08 (42os) , Στέλιος Πετρακίδης  1:42:39 (45os)  , Γεώργιος Καισαρίδης  1:43:25 (53os) και Χάρης Παπουτσής  1:57:16 (101os) . Ακόμα μία φορά συμπολίτες  έδωσαν το στίγμα της πόλης μας σε αθλητική διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον 1ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου