Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Δημάρχου με τους Αστυνομικούς Διευθυντές Ημαθίας και Νάουσας


Η εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης και τήρησης της τάξης στο δήμο Νάουσας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Νάουσας κ. Αναστάσιου Καραμπατζού με τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη και τον Διοικητή της Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας κ. Διονύσιο Κούγκα, η οποία έγινε το πρωί της Πέμπτης (4/10) στο Δημαρχείο.
Ο κ. Καραμπατζός μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση των περιστατικών παραβατικότητας (διαρρήξεις, φθορές σε δημόσιους και κονόχρηστους χώρους κλπ.) σε όλο το διευρυμένο δήμο Νάουσας, που δικαιολογημένα δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες και επεσήμανε την ανάγκη να εντατικοποιηθούν από την Αστυνομία τα μέτρα αστυνόμευσης και οι περιπολίες τόσο στην πόλη της Νάουσας, όσο και στις ενότητες Ανθεμίων και Ειρηνούπολης. Επίσης, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των γνωστών προβλημάτων που προκαλούνται από την παράνομη στάθμευση οχημάτων, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, ζήτησε τη συμβολή και τη συνεργασία της Τροχαίας με την Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας.
Οι κ.κ. Μπαντουβάκης και Κούγκας είπαν ότι έχουν εντατικοποιηθεί τα μέτρα αστυνόμευσης και ότι  το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση οι έλεγχοι. Υπογράμμισαν ότι, παρά την πρόσφατη κατάργηση του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νάουσας, έχουν ήδη οργανωθεί κλιμάκια με ειδική αποστολή τις συνεχείς περιπολίες στα διοικητικά όρια του Δήμου Νάουσας για τη δίωξη λαθρομεταναστών. Επίσης για την τήρηση της τάξης και την αντιμετώπιση των παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., είπαν θα συνεχιστεί πιο αποτελεσματικά η καλή συνεργασία της Τροχαίας με τη Δημ. Αστυνομία.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος κ. Ευδοξία Ιτσκάρα και ο Προϊστάμενος της Δημ. Αστυνομίας κ. Νικήτας Ιωαννίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου