Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Τυριακίδης: Με καλή ψυχολογία, πάμε για νίκη


leukadia_apollon Παιχνίδι με ιδιαιτερότητας χαρακτήρισε το Κυριακάτικο ματς των Λευκαδίων με την Ένωση Αποστόλου Παύλου, ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Τυριακίδης. Είναι το πρώτο τοπικό ντέρμπι και εκτός από αυτό, απέναντι βρίσκονται δυο πολύ καλές ομάδες με στόχο την άνοδο.
"Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και είναι διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και σε αυτά τα ματς δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή ομάδα. Χρειάζεται ψυχή, υπομονή και πρέπει να θέλεις τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο" σημείωσε ο κ. Τυριακίδης.
Μιλώντας για το αγωνιστικό μέρος, υπογράμμισε: 'Είναι ένα ματς, στο οποίο ο καθένας θα ήθελε να παίξει. Ερχόμαστε από εκτός έδρας νίκη κι έχουμε καλή ψυχολογία. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά στόχος μας είναι η νίκη".
Απαωτώντας σε ερώτηση για αν θα παίξει κάποιο ρόλο στο ματς η πρόσφατη περιπέτεια της Ένωσης στο ματς με την Κοζάνη, δήλωσε: "Θα δείξει αν θα παίξει κάποιο ρόλο. Οι αντίπαλοί μας λένε ότι έρχονται πεισμωμένοι. Εμείς προσπαθήσαμε να μην ασχοληθούμε με αυτό και μείναμε μόνο στο αγωνιστικό μέρος. Πάντως, δεν είναι καλό τα ματς να κρίνονται στα χαρτιά. Τα παιχνίδια κρίνονται στο γήπεδο".
Στο ματς κόντρα στην Ένωση, ο τεχνικός των Λευκαδίων δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Πλικαντζίτη και τον τραυματία Πάνο Μισαηλίδη.
.pliroforiodotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου