Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Δεν έγινε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω βροχής (φωτορεπορτάζ naousanews.gr)




Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στη Νάουσα, απέτρεψε τελικά την διεξαγωγή της καθιερωμένης παρέλασης της 28η Οκτωβρίου το πρωί της Κυριακής.
Ο εορτασμός του έπους του 40 περιορίστηκε στην καθιερωμένη δοξολογία το πρωί της Κυριακής στον ιερό ναό της Μεταμόρφωσης,  ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο της πόλης επιμνημόσυνη δέηση και απαγγέλθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον  Δημήτρη Καραβίδα δάσκαλο του 5ου δημοτικού σχολείου Νάουσας.

Στεφάνια κατέθεσαν ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης (εκπροσωπώντας τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη), ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, ο Ελληνικός Στρατός, η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική , η  Ένωση Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής, η Π.Ε.Α.Ε.Α., τα σχολεία της Νάουσας, το ΚΚΕ, το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, ο Αγροτ. Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας», ο Εμπορικός Σύλλογος Νάουσας, η Λέσχη Καταδρομών και η Σχολή Ελληνικού Οδηγισμού.

Σημειώνουμε πως απέναντι από το Ηρώο ήταν συγκεντρωμένα μέλη του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας» με πανό διαμαρτυρίας ενάντια στον καπιταλισμό και την Ε.Ε.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου