Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Παγκόσμια επιτυχία για τον Παναγιώτη Δημητριάδη στο ΤΑΕΚWΟΝ –DO I.T.F.




Με τεράστια επιτυχία και με τη συμμετοχή 1580 αθλητών από 45 χώρες πραγματοποιήθηκε από τις 3-7 Οκτωβρίου το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F. στην πόλη Brighton της Αγγλίας.
Η Ελλάδα παρά τις δυσκολίες συμμετείχε για μια ακόμη φορά σε μια Διεθνή διοργάνωση κάνοντας αισθητή της παρουσία της μέσα στο επί 4 ημέρες κατάμεστο από κόσμο Brighton Centre. Οι 8 αθλητές της ομάδας πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση και με τα 5 μετάλλια που κατέκτησαν έφεραν την Ελλάδα στο προσκήνιο των επιτυχιών.


Ανάμεσα τους και ο Εκπαιδευτής του Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης 3 DAN ο οποίος συμμετείχε για 12η φορά στην Εθνική Ομάδα και για 2η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο (η πρώτη το 2008 στην Riva Del Garda της Ιταλίας όπου είχε κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο). Πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά και μετά από προσπάθειες 4 ημερών κατόρθωσε να κατακτήσει συνολικά τρία μετάλλια, ένα ασημένιο στο αγώνισμα της Προπαρασκευασμένης Μάχης και δύο χάλκινα, στην Σκιαμαχία και τα Εναέρια Σπασίματα ενώ χωρίς καμία υπερβολή θα μπορούσε να κατακτήσει μετάλλιο και σε άλλα δύο αγωνίσματα στα οποία έφτασε στις 6 πρώτες θέσεις της Παγκόσμιας κατάταξης.

Η λέξη συγχαρητήρια είναι λίγη για αυτούς τους αθλητές οι οποίοι διαφήμισαν την χώρα μας Διεθνώς και μάλιστα σε ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών ιστοσελίδων και καναλιών. Όσο για τον Εκπαιδευτή του Συλλόγου μας δεν χρειάζονται λόγια, μιλούν οι πράξεις του αφού κατάφερε σε δύο διοργανώσεις την ίδια χρονιά, Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και Παγκόσμιο Κύπελλο να σηκώσει ψηλά την σημαία μας 4 φορές συνολικά. Ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά και τους νεότερους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου