Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η βροχόπτωση ματαίωσε τις μαθητικές παρελάσεις


parelasi_28_10
Προβλήματα και αλλαγές δημιούργησε στις παρελάσεις η βροχόπτωση στην Ημαθία. Στην Βέροια έγινε μόνο η στρατιωτική παρέλαση. Ήταν σύντομη και έγινε απουσία κόσμου αφού οι περισσότεροι προτίμησαν την ζεστασιά του σπιτιού τους ή κάποια καφετέρια του κέντρου.
Την κυβέρνηση στην Βέροια εκπροσώπησε και πάλι ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος. Στην δήλωσή του σημείωσε: "Το μεγάλο ΟΧΙ του 1940 εξέφρασε τη μεγάλη απόφαση του Ελληνικού λαού για ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία και Δημοκρατία.
Οι συγκρίσεις με το σήμερα είναι αναπόφευκτες. Οφείλουμε να πούμε συνειδητά ΟΧΙ στην ανευθυνότητα, ΟΧΙ στις λογικές του χθες, ΟΧΙ στις ανέξοδες υποσχέσεις και το λαϊκισμό.
Σήμερα, που δοκιμαζόμαστε σκληρά, τη μάχη πρέπει, και πάλι, να τη δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Να προτάξουμε το «συλλογικό» έναντι του «ατομικού». Την ελπίδα και την αισιοδοξία έναντι του φόβου.


Χρειάζονται ουσιαστικές αλλαγές και κοινωνική αλληλεγγύη ώστε με δύναμη, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα να κάνουμε βήματα μπροστά για να ανακτήσει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει".
Στη Νάουσα η παρέλαση μαθητών και στρατού ματαιώθηκε ενώ στην Αλεξάνδρεια, παρέλασε μόνο ο στρατός και οι μαθητές που βρίσκονταν στην σημαία του κάθε σχολείου.
pliroforiodotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου