Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στις 30-5 η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νάουσα – κεντρικός ομιλητής ο Γιάννης Πρωτούλης



Εργαζόμενοι, νέοι και νέες, γυναίκες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι
Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη, καμιά υποταγή!
Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!
ΤΗΝ ΩΡΑ που δουλεύουν τη διαμόρφωση του νέου δίπολου κεντροδεξιάς με πυρήνα τη ΝΔ και κεντροαριστεράς με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ.
ΤΗΝ ΩΡΑ που η Ευρωπαϊκή Ένωση, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές "ψήνουν" τις σημερινές ή αυριανές κυβερνήσεις συνεργασίας, που θα αντικαταστήσουν τη χρεοκοπημένη και με την ψήφο του λαού εναλλαγή των δύο κλασικών κομμάτων στην εξουσία,
ΤΗΝ ΩΡΑ που το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων και της ΕΕ στην Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την αποφασιστική συμβολή των ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ προβάλλουν τα  ψεύτικα διλήμματα: ευρώ - δραχμή, μνημόνιο - αντιμνημόνιο, ήπια διαπραγμάτευση - σκληρή διαπραγμάτευση για ορισμένα  ψίχουλα κοροϊδίας στους πιο εξαθλιωμένους.
Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Όλοι τους (ΣΕΒ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Ανεξάρτητοι Έλληνες) σπέρνουν αυταπάτες στο λαό για να μπορεί να θερίσει περισσότερα κέρδη το κεφάλαιο.
Δεν υπάρχουν ανώδυνες λύσεις. Ο δρόμος της ρήξης και της σύγκρουσης απαιτεί θυσίες, αυτές όμως οδηγούν στην λαϊκή ευημερία.
Το ΚΚΕ θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη διακυβέρνηση της λαϊκής εξουσίας, του μοναδικού ριζικά διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης, ο οποίος μπορεί να διασφαλίσει τη λαϊκή ευημερία.
Μετά την τιμωρία, μετά την έκφραση της λαϊκής οργής στις εκλογές της 6ης Μάη, τώρα μια είναι η ψήφος η καθοριστική:  Τώρα Ισχυρό ΚΚΕ! Για να γιγαντωθεί ο λαϊκός αγώνας, η λαϊκή συμμαχία, για να φτάσει στη νίκη ο αγώνας της ανατροπής
Έλα κι εσύ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που θα γίνει την  ΤΕΤΑΡΤΗ 30/5, 8μμ, Πλατεία Καρατάσου
Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος  της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου