Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Είναι ζήτημα... ψυχής







Με χρυσή νίκη το "ΥΦΑΔΙ" θριάμβευσε στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 Ανδρών - Γυναικών, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 14 και 15 Μαΐου, με τη συμμετοχή 14 ομάδων από τη βόρεια Ελλάδα, στα πλαίσια της 12ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου των Special Olympics.
Μετά τη λήξη των προκριματικών αγώνων κατά κατηγορίες, το "ΥΦΑΔΙ" έφτασε επάξια στον τελικό και αγωνίστηκε στο Β' όμιλο με την ομάδα της Κατερίνης, κατακτώντας την πρώτη θέση με σκορ 3-0.
Ήταν ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε ηθικά και ψυχικά όλα τα μέλη της αποστολής και ιδιαίτερα τον προπονητή τους Διονύση Μπεσλίκα, που είναι εθελοντής στο Εργαστήρι πολλά χρόνια. Η αποστολή, την οποία συνόδευσε η πρόεδρος Ευγενία Ζάλιου και η εκπαιδεύτρια Δέσποινα Σιδηροπούλου, ξεχώρισε επίσης για τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό που μετέδωσε και σε άλλες ομάδες.
Στην ομάδα του "Υφαδιού" συμμετείχαν οι αθλητές Δημήτρης Καραοσμάνης, Νίκος Καραοσμάνης, Μάκης Πέιος, Βασίλης Μαλίνης, Κυριάκος Γατουρτζίδης, Μέρκος Κοτσιφτόπουλος, Γιώργος Πόπτσης.
Η νίκη των παιδιών είναι καθαρά αποτέλεσμα ψυχικής υπέρβασης, επειδή τη φετινή χρονιά το "Υφάδι" πέρασε δύσκολες στιγμές, γιατί εκτός των άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν είχε σταθερό χώρο στέγασης και προπόνησης, με αποτέλεσμα η ψυχολογία των παιδιών να είναι πολύ πεσμένη. Χάρη, όμως, στο κλίμα αγάπης και αισιοδοξίας που επικρατεί μέσα στο σύλλογο, κατόρθωσαν να φτάσουν στην κορυφή για άλλη μια φορά.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Τουρνουά το "ΥΦΑΔΙ" ήταν ο μόνος φορέας που δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση, γεγονός που εξέπληξε όλες τις αποστολές. Όπως ενημερώθηκαν, η συνέχιση της λειτουργίας του οφείλεται στη στήριξη και αγάπη όλων των Ναουσαίων και για το λόγο αυτό τα παιδιά αφιέρωσαν τη νίκη τους σε όλη τη Νάουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου