Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ψωμιάδης: "Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ"


Εντάξει, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για να είμαστε ακριβείς, είναι ο σαχλαμάρας Νάσος Θεοδωρίδης, τον οποίο και οι σύντροφοί του, πήραν στο ψιλό
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με θέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Πίσω από το αγγελικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα, δυστυχώς κρύβονται Εφιάλτες. Είναι απλά ανατριχιαστικό να διαβάζεις στον επίσημο εκφραστή του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, στην εφημερίδα «Αυγή», απόψεις που ταυτίζονται απόλυτα με τις εθνικιστικές επίσημες θέσεις της Τουρκίας [http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=617492].
Ο αρθρογράφος αποκαλύπτει τις πραγματικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «επετειακές κραυγές» το αίτημα για αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, μιλά για «επιχειρηματολογία της εθνικιστικής μερίδας των Ποντίων» και ειρωνεύεται τον αγώνα για την απελευθέρωση του Πόντου από τον τουρκικό ζυγό! Αποκαλεί τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα και του αγώνα των Ποντίων Γερμανό Καραβαγγέλη ως «αιμοσταγή παπά» και δεν αναγνωρίζει Γενοκτονία!! Θεωρεί δε ότι «είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά μας εγκλήματα»!!!
Με άλλα λόγια, πριν ζητήσουμε συγγνώμη από την Τουρκία για τη… φασαρία, πρέπει πρώτα να ζητήσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη αυτής της Αριστεράς εκδηλώνουν ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Το έκαναν με το «συνωστισμό στη Σμύρνη», το έκαναν με το θέμα της Μακεδονίας μας, το έκαναν με τους λαθρομετανάστες. Και συνεχίζουν να το κάνουν.
Σε πείσμα, λοιπόν, του αριστερίστικου ανθελληνισμού, εμείς οι Πόντιοι δεν ξεχνάμε. Κι ας είναι βέβαιοι αυτοί οι επικίνδυνοι ροζ δοσίλογοι, ότι τώρα που έβγαλαν τις κουκούλες και είδαμε τα πρόσωπά τους, δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσουμε την τύχη της Ελλάδα μας στα χέρια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου