Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να γίνει πράξη το όραμα της στέγασης της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης στο κτίριο Τουρπάλη» δήλωσε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

 
 
Στην κοπή της βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο κ.Τσαβδαρίδης στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου  Φώτη Φανιάδη, τα μέλη της διοίκησης και τις προηγούμενες διοικήσεις, για την μεγάλη και άοκνη προσπάθεια τους στην διάσωση και συντήρηση της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης του Πόντου, η οποία φυλάσσεται στο κτίριο του συλλόγου, τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά, ως βουλευτής, συνέβαλε και θα συνεχίσει να συμβάλει, ώστε να γίνει σύντομα πράξη η υλοποίηση της υπόσχεσης του πρωθυπουργού κ.Σαμαρά, στην επιχορήγηση του απαιτούμενου ποσού για την συντήρηση και την στέγαση της στο παραδοσιακό κτίριο της πρώην Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας.
 
«Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να γίνει πράξη το όραμα της στέγασης της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης στο κτίριο Τουρπάλη. Είμαι βέβαιος ότι με την επανεκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία θα προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες διαμόρφωσης του κτιρίου και θα ξεκινήσει η απαραίτητη προσπάθεια για την συντήρηση των βιβλίων» τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης. Ακολούθως ο κ. Τσαβδαρίδης παρακάθεσαι σε γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης στον Άγιο Νικόλαο. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου