Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η τοποθέτηση της Ίλιας Ιωσηφίδου στην κεντρική εκδήλωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στη Βέροια

 
Την κεντρική του εκδήλωση στο Νομό Ημαθίας πραγματοποίησε ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ την Τετάρτη το βράδυ στην Ελιά στη Βέροια. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο νομό μας ανέπτυξαν τις θέσεις του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για τα βασικά θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.
Η κυρία Ιωσηφίδου, που έκλεισε τις τοποθετήσεις, αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο σύνταγμα  με την τροποποίηση του άρθρου «περί ευθύνης υπουργών» και στον εκλογικό νόμο, τη μείωση του αριθμού των βουλευτών και των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και την καθιέρωση των επί θητεία υφυπουργών.
Κλείνοντας την ομιλία της τόνισε:
Όλες αυτές οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για να ενισχύσουμε τη δημοκρατία μας και να ανακτήσει το πολιτικό σύστημα τη χαμένη αξιοπιστία του.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ είναι το κίνημα των εργαζόμενων ανθρώπων και έχει στόχο να αξιοποιήσει όλο το έμψυχο δυναμικό της χώρας μας με αξιοκρατία ώστε να βάλει μπρος τη μηχανή της ανάπτυξης που είναι η μόνη που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα του χρέους και των μνημονίων. Προχωράμε με τους ανθρώπους για τον άνθρωπο. Ο κόσμος της δημιουργίας μας πλαισιώνει, έρχεται δίπλα μας πυκνώνει τις τάξεις ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ .
Τόσα χρόνια μιλούσαμε για το καινούργιο αλλά ψηφίζαμε το παλιό. Τώρα το καινούργιο είναι εδώ. Τώρα μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα χωρίς να τη γκρεμίσουμε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου