Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«Με σκληρή δουλειά και χρηστή Διοίκηση, έχετε ένα εύρωστο ΚΤΕΛ.» τόνισε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στη βασιλόπιτα των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας

Την  βασιλόπιτα των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας έκοψε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, το μεσημέρι της  Κυριακής 11 Ιανουαρίου.
Ο κ. Τσαβδαρίδης, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ κ.Ηλία Ορδουλίδη για την τιμή που το επιφύλαξε, ευχήθηκε καλή χρονιά, γεμάτη τύχη, υγεία και χωρίς ζημιές, στους ιδιοκτήτες, μετόχους, οδηγούς και υπαλλήλους των ΚΤΕΛ της Νάουσας για τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο τους στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής.
«Έχετε καταφέρει με πολύ σκληρή δουλειά και με χρηστή διοίκηση να έχετε ένα εύρωστο ΚΤΕΛ, το οποίο δεν σας το χάρισε κανένας σας, αλλά τα καταφέρατε μόνοι σας. Σε όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούμε σε θέσεις ευθύνης, στάθηκα δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα και διεκδίκηση σας» τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης. Θετικό ήταν επίσης το κλίμα για την υποψηφιότητα και το έργο του κ. Τσαβδαρίδη από τους παριστάμενους, με εξέχοντα τον αντιδήμαρχο Νάουσας κ. Στάθη Λογδανίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου