Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε κύκλος περιοδειών στον δήμο Νάουσας του ΚΚΕ


kke-logo

Από την οργάνωση του ΚΚΕ στη Νάουσα ανακοινώθηκαν τα εξής: "Την εβδομάδα που πέρασε ολοκληρώθηκαν περιοδείες στα ΔΔ Νάουσας ( Επισκοπής - Χαριέσσας – Μαρίνας - Πολυπλατάνου – Αγγελοχωρίου - Ζερβοχωρίου – Γιαννακοχωρίου - Ροδοχωρίου — Μονοσπίτων - Κοπανού), σε υπηρεσίες της πόλης ( Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΙΚΑ, Νοσοκομείο, ΚΕΠ, ΔΕΥΑΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,) στις επιχειρήσεις (Βαρβαρέσο ΑΕ, Μπουτάρης Στενημάχου)
και στους αγροτικούς συνεταιρισμούς ΓΑΟΣ, ΑΣΕΠΟΠ, από κλιμάκιο της κ.ο. ΚΚΕ Νάουσας και τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργο Ζοπουνίδη, Αθανάσιο Τσίτση.
Εκεί τονίστηκαν τα παρακάτω. Το ΚΚΕ είναι δύναμη ελπίδας και προοπτικής για να ανοίξουμε το δρόμο για λύση υπέρ του λαού, τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την ΕΕ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για τη λαϊκή ευημερία, με την εργατική τάξη, το λαό, στο τιμόνι της εξουσίας.
Μια τέτοια διακυβέρνηση έχει ανάγκη ο τόπος, την κυβέρνηση της εργατικής-λαϊκής εξουσίας, και σ' αυτήν το ΚΚΕ θα δώσει το αποφασιστικό του παρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου