Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Τα τρακτέρ στους δρόμους βγάζουν οι αγρότες της Ημαθίας


Τα τρακτέρ στους δρόμους βγάζουν οι αγρότεςΣτον κόμβο της Κουλούρας βγάζουν τα τρακτέρ τους αύριο αγρότες από την Ημαθία. Όπως ανέφερε σ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, αποφάσισαν να παρατάξουν τα οχήματά τους στην Εθνική Οδό.
Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, οι αγρότες Μακεδονίας και Θεσσαλίας βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους τις "επόμενες ώρες", αν η κυβέρνηση δεν δεσμευθεί για την καταβολή αποζημιώσεων για το χαλάζι και το ρώσικο εμπάργκο.
Οι αγρότες Ημαθίας, Πέλλας, Φλώρινας, Κοζάνης, Πιερίας, Λάρισας, που χθες πραγματοποίησαν συνάντηση στην Κουλούρα Ημαθίας, στέλνουν "τελεσίγραφο" στην κυβέρνηση, πριν από τις κάλπες.
Όπως είπε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, αν μέχρι σήμερα το μεσημέρι, δεν λάβουν απάντηση για το πότε θα πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται για τη χαλαζόπτωση του 2013-14 και για τις αποζημιώσεις που αφορούν την παραγωγή ροδάκινου που χάθηκε, εξαιτίας του ρωσικού εμπάργκο τον περασμένο Αύγουστο, αύριο το πρωί τα τρακτέρ θα είναι στις εθνικές οδούς.
Μάλιστα, την αρχή θα κάνουν οι αγρότες από τη Βέροια, όπως λέει ο κ. Χαλκίδης στον κόμβο της Κουλούρας. Την ίδια ώρα, οι αγρότες θα ζητήσουν συνάντηση με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την προεκλογική του ομιλία.
Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου