Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Γ. Μπατσαρά: Να πληρωθούν άμεσα οι αποζημιώσεις για το εμπάργκο - Αλλαγές στις Ομάδες Παραγωγών




Μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με τα 33 εκατ. ευρώ της αποζημίωσης των ροδακινοπαραγωγών για την προ του εμπάργκο περίοδο απέστειλε σήμερα η Γεωργία Μπατσαρά. Η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. παρακαλεί και προτρέπει τον Πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να πληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι αγρότες τα 210 ευρώ ανά στρέμμα της αποζημίωσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Πρόεδρε, επιτέλους αρχίζει να ανθίζει το χαμόγελο στα χείλη των αγροτών μετά την επιτυχία της κυβέρνησης και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Καρασμάνη. Ωστόσο οι αγρότες αγωνιούν και ρωτούν πότε θα μπουν τα χρήματα. Παρακαλώ αναλάβετε πρωτοβουλία και πιέστε τον Υπουργό Οικονομικών για να καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν», αναφέρει το μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτή προς τον Αντώνη Σαμαρά.
Είχε προηγηθεί μήνυμα της Γεωργίας Μπατσαρά προς τον Υπουργό Γιώργο Καρασμάνη, με ευχαριστίες για την προσπάθεια και συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία προς όφελος των ροδακινοπαραγωγών.

Γεωργία Μπατσαρά: Στις 700.000 ο τζίρος και στα 100 τα ελάχιστα μέλη για την αναγνώριση των Ομάδων Παραγωγών:
Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες της Γεωργίας Μπατσαρά και άλλων Βουλευτών της Ν.Δ. για την αλλαγή κριτηρίων αναγνώρισης των Ομάδων Παραγωγών. Το βράδυ της Πέμπτης η Γεωργία Μπατσαρά ενημερώθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη ότι με Υπουργική Απόφαση αλλάζουν τα κριτήρια αναγνώρισης ομάδας παραγωγών για τις περιοχές Ημαθίας και Πέλλας με τη μείωση του ορίου του τζίρου στις 700.000 ευρώ και ελάχιστα μέλη τα 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου