Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Καμμένος από Ημαθία: "Η Ελλάδα θα ξαναπάρει μπρος"


Καμμένος: Η Ελλάδα θα ξαναπάρει μπρος
Με τους εργαζομένους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας, συναντήθηκε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Καμμένος,  επισήμανε ότι «οι εντολές της Μέρκελ και του Σόιμπλε που εκτελεί η κυβέρνηση είναι εντολές να διαλύσουν την πρωτογενή παραγωγή». Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουμε σήμερα την πορεία στη Μακεδονία. Επιλέξαμε να γίνει από εδώ η δήλωση της ημέρας, από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Δεν είναι απλώς ότι κλείνουν μια υγιή βιομηχανία, μια βιομηχανία που συντηρεί ολόκληρη την περιοχή, όπως και στις Σέρρες και την Ορεστιάδα. Κλείνουν επίτηδες τη βιομηχανία αυτή, όχι μόνο για να διαλύσουν αυτό τον ιστό της τοπικής κοινωνίας, αλλά για να διαλύσουν και τους τευτλοπαραγωγούς, οι οποίοι έχουν παραδώσει προϊόν στην εταιρεία, η εταιρεία το έχει παραλάβει και μεγάλο μέρος από αυτό έχει γίνει ζάχαρη. Αντί να το πληρώσει το υπουργείο Οικονομικών, ως οφείλει, κλέβουν τα χρήματα από τους τευτλοπαραγωγούς και ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής πετιέται στα χωράφια.
Οι εντολές της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε που εκτελεί η κυβέρνηση των Αθηνών είναι εντολές να διαλύσουν την πρωτογενή παραγωγή και ό,τι έχει απομείνει από τη βιομηχανία στην Ελλάδα. Η απάντηση είναι ότι αυτή τη στιγμή ενωμένοι αγρότες, εργαζόμενοι και τοπική κοινωνία θα απαντήσουν στις εκλογές στις 25 του μηνός. Στις 26 του μηνός, η Ελλάδα θα ξαναπάρει μπρος. Είμαστε εδώ δίπλα τους, αλληλέγγυοι στον αγώνα τους και είμαστε η εγγύηση για τους εργαζόμενους στη ζάχαρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου