Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ροδάκινο και πανδημία γρίπης απασχόλησαν το νομαρχιακό συμβούλιο Ημαθίας



Με το ζήτημα του ροδακίνου αλλά και της πανδημίας της νέας γρίπης Η1Ν1 να κυριαρχούν στην προημερησίας συζήτηση κύλησε το νομαρχιακό συμβούλιο Ημαθίας την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, απόντος του νομάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη για λόγους υγείας.
Ο αντινομάρχης κ. Χατζόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά για την εφαρμογή προληπτικών μέτρων για την γρίπη καθώς και για τις αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών για το κλείσιμο των σχολείων της β’ εκπαίδευσης.
Αντιστοίχως και ο κ. Κούτρας από την μείζονα μειοψηφία έκανε λόγω για τα απανωτά κρούσματα στα νοσοκομεία του νομού αλλά και για τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό εμβολιασθέντων κατά της γρίπης.
Η συνεδρίαση ήταν η παρθενική της κ. Μπαλτατζίδου Δώρας που αντικατέστησε τον νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Τόλκα της παράταξης που ηγείται ο κ. Μούρνος. Η κ. Μπαλτατζίδου δέχθηκε τις θερμές ευχές για τη συνέχεια ενώ τον προβληματισμό τους για τον θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης εξέφρασαν αρκετοί σύμβουλοι με δεδομένη την επιθυμία της κυβέρνησης να προχωρήσει στον Καποδίστρια Β.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου