Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Αιτήματα των κατοίκων συζήτησε το Τ.Σ. Λευκαδίων

Την Παρασκευή συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Λευκαδίων με παρόντες τον Πρόεδρο κ. Ανδρεανίδη και τα μέλη κ. Υφαντίδης Θεόδωρος, Μακρίδου Ιωάννα και Γκότσης Γεώργιος παρουσία και του αντιδημάρχου κ. Μαραντίδη.
Στο συμβούλιο εξετάστηκε αίτημα των κατοίκων των Λευκαδίων με συλλογή υπογραφών για τα προβλήματα του χωριού.
Αυτά αφορούν:
- Την κάλυψη τομών στους δρόμους του διαμερίσματος λόγω εκτέλεσης του έργου αντικατάστασης ύδρευσης. Οι σύμβουλοι αναφέρθηκαν στο ζήτημα τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη κάλυψης των εκκρεμοτήτων που δημιουργούν προβλήματα στη συγκοινωνία και στα οχήματα που διασχίζουν τους δρόμους.
- Παράνομες αμμοληψίες από περιοχή Ρουντίνα Λευκαδίων.
Ο Πρόεδρος κ. Ανδρεανίδης ενημέρωσε τους συμβούλους για τις καταγγελίες που έχει προβεί σε εργολάβο και το ζήτημα έχει φτάσει στην εισαγγελία. Παράλληλα ζήτησε από το σώμα αν διαπιστωθεί αντίστοιχη παρανομία να καταγγελθεί στα επίσημα όργανα.
- Ευπρεπισμός χώρων όπου μετατράπηκαν σε άναρχοι σκουπιδότοποι, που υπάρχουν περιμετρικά του χωριού. Ενώ έχουν γίνει παρεμβάσεις καθαρισμού από τον Δήμο συνεχίζουν κάποιοι πολίτες και επιχειρήσεις να τους επιβαρύνουν με απορρίμματα.
- Παράλληλοι λειτουργία δύο δικτύων ύδρευσης (παλιού και νέου) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πίεση στο δίκτυο. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε ότι το παλιό δίκτυο θα απενεργοποιηθεί μόλις τοποθετηθούν και οι τελευταίες παροχές στο νέο δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου