Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Επιστολή Απάντηση για τον Καποδίστρια προς τον πρώην Βουλευτή Βασίλη Χ’’ Ιωαννίδη

ΟΧΙ στη συνένωση αγαπητέ κύριε Βασίλη με τον Δήμο Νάουσας όσο και αν αυτό σας πικραίνει και δεν θέλετε να το εμπεδώσετε. Άλλη μια τεράστια αφορμή η επιστολή σας που την διακατέχει η ΕΙΡΩΝΙΑ, ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ, η ΠΟΛΥΓΝΩΣΙΑ και οι χαρακτηρισμοί ότι δήθεν είμαστε «ΜΙΖΕΡΟΙ», όλοι εμείς στους Δήμους ΑΝΘΕΜΙΩΝ και ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ. Το χαρακτηρισμό σας τον επιστρέφουμε καθώς σας ανήκει κατ’ αποκλειστικότητα. ΝΑΙ στην συνένωση της Ειρηνούπολης, με τον Δήμο Ανθεμίων ή το Δήμο Δοβρά γιατί:
Είμαστε όλοι ίδιοι, έχουμε τα ίδια οράματα, τα ίδια προβλήματα και πολλά άλλα κοινά, εν αντιθέση με εσάς που δεν έχουμε μάλλον κανένα κοινό σημείο.
Κάλιο αργά παρά ποτέ ισχύει μόνο για τους απελπισμένους. Η διαχείριση θα την έχει αποκλειστικά στην Δημοτική Αρχή Νάουσας, όμως επειδή είστε μεγαλόψυχοι δεν θα σας πείραζε το Δημαρχείο να γίνει στον δρόμο Νάουσας – Σκύδρας (αν και αυτό πιστεύω ότι ποτέ δεν πρόκειται να επιτρέψετε να γίνει).
Να δείξουμε όλοι εμείς ΑΝΘΕΜΙΑ και ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ τον καλύτερο μας εαυτό και να έχουμε ανοιχτά μυαλά ως προς τι άραγε;
Ως προς τα χρέη που έχει ο Δήμος Νάουσας;
Να αφήσουμε δηλαδή κληρονομιά στα παιδιά μας τα δικά σας χρέη. ΟΧΙ ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε και ας μείνουμε μίζεροι. Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να μας αναλύσετε τι θα χάσουμε αν δεν γίνει συνένωση, γιατί τι θα κερδίσουμε το ξέρουμε, αλαζονεία, υπεροψία χρέη άλλων και διάφορα άλλα.
Αφήστε μας λοιπόν στη μιζέρια μας και στα χωριουδάκια μας εμάς τους χωρικούς ή χουριάτιδες και ας τραβήξει καθένας τον δρόμο του και ο χρόνος θα δείξει.
Με τιμή
Γκέσκος Αθανάσιος
Κάτοικος Πολυπλατάνου Ειρηνούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου