Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Συγκέντρωση στελεχών του υπ. Δημάρχου Ειρηνούπολης Γιάννη Κελεσίδη

Συγκέντρωση στελεχών του υπ. Δημάρχου
Ειρηνούπολης Γιάννη Κελεσίδη όπου έγιναν
σαφή τα παρακάτω:


«Είμαστε ανεξάρτητος
συνδυασμός που στηρίζεται αποκλειστικά στην τοπική κοινωνία»

Κάθετα αντίθετος ο συνδυασμός
στο ενδεχόμενο συνένωσης
με τον Δήμο Νάουσας
Την Παρασκευή έγινε συνάντηση στελεχών του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Ειρηνούπολης κ. Κελεσίδη Γιάννη σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Εκεί επισημοποιήθηκε η κάθοδος του συνδυασμού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς αναλύθηκαν οι βασικοί άξονες λειτουργίας του συνδυασμού.
Έγινε σαφές από τον επικεφαλής κ. Κελεσίδη ο χαρακτήρας του συνδυασμού που είναι ανεξάρτητος – αυτόνομος που στηρίζεται αποκλειστικά στην τοπική κοινωνία της Ειρηνούπολης.
Στη συνέχεια έγινε κουβέντα και αντηλλάγησαν τοποθετήσεις των παραβρισκόμενων σε γόνιμο κλίμα και αποφασίστηκε συνάντηση το επόμενο διάστημα.
Τέλος σ’ ότι αφορά το κυοφορούμενο πρόγραμμα της κυβέρνησης για τον Καποδίστρια Β’ και το ενδεχόμενο συνένωσης του Δήμου Ειρηνούπολης με τη Νάουσας, ο συνδυασμός εκφράζει ομόφωνα την αντίθεση του στο ενδεχόμενο αυτό, για λόγους που υπαγορεύονται από το συμφέρον των δημοτών του Δήμου. Το ενδεχόμενο αυτό θεωρείται καταστροφικό για την Ειρηνούπολη και ο συνδυασμός και τα μέλη του θα προσπαθήσουν να το ανατρέψουν με κάθε μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου