Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ροδάκινο και πανδημία γρίπης απασχόλησαν το Νομαρχιακό Συμβούλιο


2 νέα έργα της νομαρχίας στην Ειρηνούπολη
Με το ζήτημα του ροδακίνου αλλά και της πανδημίας της νέας γρίπης Η1Ν1 να κυριαρχούν στην προημερησίας συζήτηση κύλησε το νομαρχιακό συμβούλιο Ημαθίας την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, απόντος του νομάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη για λόγους υγείας.
Ο αντινομάρχης κ. Χατζόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά για την εφαρμογή προληπτικών μέτρων για την γρίπη καθώς και για τις αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών για το κλείσιμο των σχολείων της β’ εκπαίδευσης.
Αντιστοίχως και ο κ. Κούτρας από την μείζονα μειοψηφία έκανε λόγω για τα απανωτά κρούσματα στα νοσοκομεία του νομού αλλά και για τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό εμβολιασθέντων κατά της γρίπης.
Επίσης στο συμβούλιο της Τετάρτης συζητήθηκε το ζήτημα συνεργασίας με τον Δήμο Ειρηνούπολης για την υλοποίηση από την Νομαρχία δύο έργων.
Έτσι μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. Ειρηνούπολης η Ν.Α. Ημαθίας προχωρά στην κατασκευή του υπολοίπου εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στον Αρχάγγελο περίπου 50.000 ευρώ και την ασφαλτόστρωση του δρόμου από το γήπεδο μέχρι τον συν/σμό ΟΜΟΝΟΙΑ κόστους περίπου 40.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου