Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

100.000 ευρώ στο Γηροκομείο Βέροιας και στα «Παιδιά της Άνοιξης» της Αλεξάνδρειας

Επιταγές συνολικού ύψους 100.000 ευρώ για τα λειτουργικά τους έξοδα παρέδωσε την Τρίτη ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης στο Γηροκομείο Βέροιας και στα «Παιδιά της Άνοιξης» της Αλεξάνδρειας

, παρουσία των Αντινομαρχών Στάθη Γεωργιάδη, Ολυμπίας Ιακωβίδου και Χάιδως Μπουτζιώνα. Ο Νομάρχης τόνισε ότι, παρά τις δραστικές κρατικές περικοπές, τα ποσά αυτά εξασφαλίστηκαν πολύ δύσκολα από τη Νομαρχία έπειτα από σωστή διαχείριση και οικονομία, ως αναγνώριση του πολύτιμου έργου και των αυξημένων αναγκών των Ιδρυμάτων και των Σωματείων, αλλά και της πολύχρονης προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο. Ο Νομάρχης συνεχάρη και επαίνεσε τα μέλη των Δ.Σ. για το έργο που επιτελείται στα ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους.
Από την πλευρά τους τα μέλη των Δ.Σ. των Ιδρυμάτων ευχαρίστησαν το Νομάρχη για την πολύχρονη ηθική και οικονομική υποστήριξη που τους παρέχει και τόνισαν ότι αυτή η οικονομική ενίσχυση είναι η κινητήριος δύναμη για τη συνέχιση του έργου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου