Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η Ανεξάρτητη πρωτοβουλία για το νοσοκομείο Νάουσας

Κάτω από την πίεση της απεργιακής διαδήλωσης της 15 Δεκέμβρη ερήμην των πολιτών του δήμου Νάουσας, συγκαλέστηκε σύσκεψη των «αρχών» για να εξετάσουν το θέμα του Νοσοκομείου Νάουσας. Μια σύσκεψη, δηλαδή, από αυτούς που εκπροσωπούν ότι και όσους έφεραν τα αδιέξοδα στη χώρα μας και με τη συμμετοχή τους στο σύστημα συμβάλουν στο να οδηγηθούμε στον πάτο. Δίχως να θέλουν να αναλάβουν τις πολιτικές και προσωπικές τους ευθύνες.
Οι πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές έδειξαν ότι αυτές οι εξουσίες και αυτές οι μεθοδεύσεις βρίσκονται υπό έντονη αμφισβήτηση. Ο αγώνας για το νοσοκομείο, όπως και για την πανεπιστημιακή σχολή, το τρένο κ.λ.π., προϋποθέτει τον γενικό ξεσηκωμό ενάντια στην μνημονιακή πολιτική και όσους την υπηρετούν, για να δικαιωθεί. Σε αυτόν τον αγώνα κανένας δεν μπορεί- καιροσκοπικά – να πατάει σε δύο βάρκες και να ‘ναι και με το σύστημα και την αντίσταση.
Για πολλοστή φορά, κάνουμε έκκληση, φορείς και πολίτες να πραγματοποιήσουμε ανοιχτή, λαϊκή, δημοκρατική συνέλευση για να εξετάσουμε τις αποτελεσματικότερες μορφές δράσης ενάντια στο μνημόνιο και στις επιπτώσεις του σε διάφορους τομείς.
ΝΑΙ στην υγεία του λαού
ΟΧΙ στα πολιτικαντίστικα παιχνίδια αποπροσανατολισμού.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου