Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Κύκλος συναντήσεων για θέματα δικαιοσύνης του Άγγελου Τόλκα

Με την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για την ποινική δίκη ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων και πρωτοβουλιών που είχε το τελευταίο διάστημα ο Βουλευτής Ημαθιας Άγγελος Τόλκας για τα θέματα της δικαιοσύνης.
Ως Γραμματέας Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε στη διαμόρφωση προτάσεων για τις αστικές και διοικητικές δίκες και την πρακτική άσκηση δικηγόρων, ενώ με επιτυχία ολοκληρώθηκε η νομική κάλυψη των αυτοδιοικητικών εκλογών, την ευθύνη της οποίας είχε ως Γραμματέας Δικαιοσύνης.
Ο Βουλευτής επισκέθηκε το υπό κατασκευή δικαστικό μέγαρο Βέροιας και συζήτησε με στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας για την πορεία του έργου. Διαπιστώθηκε πως απομένει η τρίτη και τελευταία φαση για την πλήρη αποπεράτωση, η οποια περιλαμβάνει τον εξοπλισμό του νέου δικαστικού μεγάρου.
Ο Ά. Τόλκας βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και το Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, ώστε να επιταχυνθούν οι σχετικές διαδικασίες και να παραδοθεί σύντομα στην Ημαθία ένα από τα μεγαλύτερα έργα των τελευταίων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου