Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!


Πριν καλά καλά κλείσει ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι συνέπειες του μνημονίου γίνονται αισθητές .
Πληθαίνουν οι φήμες για υποβάθμιση ή κλείσιμο του Νοσοκομείου μας στα πλαίσια της εξοικονόμησης πόρων.
Επειδή πάντα πίσω από τις φήμες υπάρχει η πρόθεση και επειδή συνήθως οι φήμες «διαρρέονται» για βολιδοσκόπηση της κοινωνίας, η πόλη της Νάουσας πρέπει να αντιδράσει σύσσωμη, δυναμικά και αποφασισμένα και να καταστήσει σαφές στο Υπουργείο Υγείας και σε όλους τους αρμόδιους ότι αυτή την εξέλιξη ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΘΕΙ.
Το Νοσοκομείο Νάουσας αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο το διευρυμένο δήμο και παρέχει στο Ναουσαίο δημότη την ηρεμία για την εξασφάλιση μιας ταχείας , αποτελεσματικής και αξιοπρεπούς περίθαλψης, πράγμα που αποτελεί μιαν ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά.
Επίσης με τον προϋπολογισμό του ενισχύει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό τη χειμαζόμενη πόλη μας και η απειλούμενη υποβάθμισή του θα είναι για τον τόπο μας ταφόπλακα.
Η χρήση ωραιοποιημένων εκφράσεων όπως συγχώνευση ή μεταφορά τμημάτων δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν, γιατί στην ουσία αποτελούν το πρώτο βήμα για την κατάργησή του.
Είναι απαράδεκτο τον 21ο αιώνα να καταργούνται στην πόλη μας στοιχειώδεις υποδομές που απέκτησε στις αρχές του 20ου αιώνα με χρήματα ευεργετών πολιτών της.
Είμαστε στις επάλξεις και αναμένουμε την επίσημη έκφραση της πόλης να αναλάβει τις ευθύνες της ώστε να αποφύγουμε αυτή την καταστροφική εξέλιξη.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΙΛΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου