Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Καραπαναγιωτίδη με μέλη της ΝΟΔΕ


node_nomaris
Συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Εκτελεστικής Επιτροπής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Εκτός από τον Πρόεδρο της ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. Σάββα Ακριτίδη και τα μέλη της, παρόντες ήταν στη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Χρήστος Τράντης και ο Τομεάρχης Νίκος Κορώνας, καθώς επίσης και η περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Μπατσαρά.
«Παρά τα όσα συμβαίνουν σήμερα, τα πολιτικά κόμματα πρέπει να παραμείνουν οι πυλώνες της Δημοκρατίας. Θεωρώ το ρόλο σας πολύ σημαντικό. Είμαι στη διάθεση σας να σας ενημερώσω, όπως επίσης θα ενημερώσω και τα μέλη των άλλων κομμάτων, εάν μου το ζητήσουν», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης. Παράλληλα σχολίασε ότι στη σημερινή συγκυρία οι τοπικές κομματικές οργανώσεις και τα στελέχη τους οφείλουν με τη συμπεριφορά τους απέναντι στον κόσμο να δίνουν το καλό παράδειγμα, με στόχο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και να βγει η πολιτική από την απαξίωση και τα πολλαπλά αδιέξοδα.
Ο Νομάρχης στη συνέχεια ενημέρωσε τα μέλη της ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ημαθία, αλλά και για τις επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες μετάβασης στον ‘Καλλικράτη’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου