Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις της «Πρόσβασης» για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών





"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 19 και 26 Ιουνίου, οι εκδηλώσεις του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΣΒΑΣΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Την Κυριακή 19 Ιουνίου ο αύλειος χώρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου γέμισε με νέα παιδιά και τους γονείς τους που παρακολούθησαν την ομάδα εφήβων του Γυμνάσιου Μακροχωρίου να παρουσιάζει το θεατρικό δρώμενο «Ήταν ανάγκη να συμβεί και σε μένα…;». Στην συνέχεια ακολούθησε συναυλία  νεανικών σχημάτων ωδείων του νομού «Μακρινοί φίλοι» του Ωδείου Δημητρίου Βέροιας και «Αγγελιοφόροι» της Μουσικής Σχολής Λαζαρίδη Αλεξάνδρειας, που έκλεισαν μελωδικά  την βραδιά.
Την Κυριακή 26 Ιουνίου στην Πλατεία Εληάς τα μικρά παιδιά με χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαν σε δημιουργικές δραστηριότητες ζωγραφική, κατασκευές, παιχνίδια αυλής, χαριστικό παζάρι βιβλίων και παιχνιδιών. Η εκδήλωση έκλεισε με το χορευτικό show της ομάδας Jacobina Arte Capoeira.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Βέροιας κυρία Χαρούλα Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κυρία Γεωργία Μπατσαρά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας κύριος Παναγιώτης Μπούτσης και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Βέροιας κύριος Θοδωρής Θεοδωρίδης.
Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά που συμμετείχαν εθελοντικά στο θεατρικό δρώμενο και τη συναυλία, τις σπουδάστριες της ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ Βέροιας του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και του Ι.Ε.Κ. Νάουσας του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και τη Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Βέροιας κυρία Χριστίνα Γαϊτάνου για την πολύ σημαντική βοήθεια τους στην οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεων.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Κέντρου κυρία Ολυμπία Ιακωβίδου που πάντα ακούραστα στηρίζει όλες μας τις προσπάθειες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου