Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

«Επισκέψεις του Τάσου Σιδηρόπουλου σε συνεταιρισμούς»


PDF Εκτύπωση E-mail
Ο Βουλευτής του Ν. Ημαθίας, κ. Τάσος Σιδηρόπουλος επισκέφτηκε το Σάββατο  25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου τους παρακάτω Συνεταιρισμούς και Βιομηχανίες: VENUS, Α.Σ. Νάουσας, ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας , Α.Σ Επισκοπής Νάουσας, ΑΣΟΠ Επισκοπής Νάουσας, Α.Σ Μαρίνας , Α.Σ. Ειρηνούπολης, Α.Σ. Ειρηνούπολης «ΟΜΟΝΟΙΑ»,Α.Σ «Ν. ΑΙΑΣ».
Στις επισκέψεις αυτές αναπτύχθηκαν συζητήσεις τόσο με τις διοικήσεις των συνεταιρισμών, όσο και με τους παραγωγούς, για τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στις εξαγωγές αλλά και γενικότερα για τα θέματα που αφορούν την πορεία διακίνησης του ροδάκινου κατά την διάρκεια της φετινής συγκομιστικής περιόδου.
Ο Βουλευτής δήλωσε ότι στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, ώστε να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα, αλλά και ειδικότερα την κατάσταση που αφορά την πορεία του ροδάκινου. Για το λόγο αυτό θα μεταφέρει τα προβλήματα που απασχολούν τόσο τους παραγωγούς όσο και τις συνεταιριστικές οργανώσεις στον καθ’ ύλη αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με σκοπό την τόνωση των εξαγωγών, καθώς θεωρεί ότι το ροδάκινο αποτελεί ένα εθνικό προϊόν από το οποίο εξαρτάται σημαντικά η τοπική οικονομία του Νομού Ημαθίας αλλά και η γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου