Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: "Συνετίστηκαν οι Ενώσεις"



agrotis
Από τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Μέτα τις καταγγελίες μας στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στον τοπικό τύπο για τα υπέρογκα ποσά που ζητούσαν οι Ενώσεις από τους αγρότες της Ημαθίας για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη το γεγονός ότι η Ένωση συνετίστηκε ως προς το ποσό των χρημάτων που ζητά από τους αγρότες.

Από την πρώτη στιγμή ο Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας στάθηκε στο πλευρό των αγροτών και παρείχε άμεση ενημέρωση. Ενημερώσαμε τα μέλη μας ότι δεν πρόκειται να χάσουν τις προθεσμίες και τα χρήματα των ενισχύσεών τους και ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ είχε και έχει τους τρόπους να βρει τις λύσεις σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. Έτσι, όλοι μαζί, με τη δυναμική μας στάση, καταφέραμε να εφαρμοστεί το δίκαιο.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον Βουλευτή Ημαθίας κ. Άγγελο Τόλκα, που όλον αυτόν τον καιρό στάθηκε πραγματικά στο πλευρό μας, υπερασπιζόμενος τα δίκαιά μας.
Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την σωστή εφαρμογή όλων των συμβάσεων και των νόμων για όλους,. Με δύναμη μας θα αλλάξουμε όλα όσα μας πηγαίνουν πίσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου