Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Έσβησε φωτιά στην πρώην χωματερή Ειρηνούπολης η Πυροσβεστική Νάουσας



fotia_skoupidia
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, κατά το διάστημα 25/28-06-2011 κλήθηκε για επέμβαση σε εννέα συνολικά συμβάντα από τα οποία δύο αφορούσαν κατάσβεση πυρκαγιάς, δύο απελευθέρωση ατόμων από ανελκυστήρα, λόγω διακοπών ρεύματος και πέντε αφορούσαν διάφορες παροχές βοηθείας (δύο επεμβάσεις σε τροχαία ατυχήματα, κοπή δέντρου για απομάκρυνση του από τις σιδηροδρομικές γραμμές, πλύση οδοστρώματος και αφαίρεση αντικειμένων λόγω κατάρρευσης).
Αναφορικά με την πρώτη πυρκαγιά, αυτή εκδηλώθηκε στις 25-06-2011 στις 18:20΄ σε ανενεργό σκουπιδότοπο στην θέση «Νησί» της Τοπικής Κοινότητας Αγγελοχωρίου Δήμου Νάουσας. Από την πυρκαγιά κάηκαν απορρίμματα σε έκταση πέντε περίπου στρεμμάτων καθώς και ένα στρέμμα γεωργικής έκτασης με ροδακινιές. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας με τέσσερις άνδρες, ένα υδροφόρο και ένα σκαπτικό μηχάνημα της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης.
Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 28-06-2011 και στις 13:10΄ σε αγροτική έκταση στην θέση «Βοσκή» της Τοπικής Κοινότητας Τριλόφου Δήμου Βέροιας. Από την πυρκαγιά κάηκαν υπολείμματα σιτοκαλαμιών σε έκταση εκατόν είκοσι περίπου στρεμμάτων καθώς και δύο στρέμματα γεωργικής έκτασης με ροδακινιές. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας με εννέα άνδρες , καθώς και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας με οκτώ άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου