Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ


Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Νάουσας εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του βουλευτή του ΚΚΕ, Άγγελου Τζέκη.
Τον Άγγελο Τζέκη τον γνωρίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι απολυμένοι στην περιοχή μας. Ως στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ βρέθηκε πάντα δίπλα στους αγώνες, στα προβλήματα και στις αγωνίες των λαϊκών στρωμάτων. Σεμνός και
μαχητικός συνέβαλε αποφασιστικά στην καλύτερη οργάνωση των αγώνων των απολυμένων κλωστοϋφαντουργών.
Συνεπής, με πολιτικό ήθος υπερασπίστηκε μέσα και κυρίως έξω από τη Βουλή τα συμφέροντα των εργαζομένων. Βρέθηκε μαζί μας στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πάντα έτρεχε για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά των εγαζομένων.
Ο Άγγελος Τζέκης ανταποκρίθηκε στα καλέσματα των εργαζομένων, των ανέργων, δεν έλειψε ποτέ, το θεωρούσε καθήκον του, δε μπήκε ποτέ στην ίδια ρότα με τους βουλευτές των αστικών κομμάτων.
Μετέφερε στη Βουλή τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας και λίγο πριν το θάνατό του έφερε στη Βουλή τα σοβαρά προβλήματα με το Νοσοκομείο και ΙΚΑ Νάουσας.
Χάσαμε έναν κομμουνιστή βουλευτή που ήταν και θα παραμείνει μέσα στην καρδιά μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου